zondag 21 april 2013

Secret Garden kaart

Stampin up!: cardstock: whisper white, pool party; inkt: licky limeade, summer starfruit, island indigo; stempels: secret garden, vintage verses; accessoires: Secret garden framelits, honeycomb embossing folder, eyelet border punch, basic rhinestones

Ik heb een tijd zitten twijfelen over de secret garden stempelset, maar dit is een van de ideeën die me toch over de streep heeft getrokken.

Stempel de vintage verses midden op je kaart. Het gaat je alleen om de border, de tekst zie je later niet meer. Ik heb ervoor gekozen om de blaadjes ook te stempelen, maar dit zou je ook gewoon kunnen stansen met de secret garden framelits.
Stempel de blauwe bloem eerst 100% met island indigo en stempel dan door zonder opnieuw te inkten voor een lichtere bloem. Stempel de margriet met summer starfruit.
Dawn had een hele goede tip. De margriet heeft een bloemblaadje met een platte kant; let daar op (of merk je framelit) dan hoef je niet zo te draaien om het passend te krijgen.
Plak de bloemen met dimensionals naast elkaar en versier de harten met een basic rhinestone.

1 opmerking:

Marlieke zei

Wat een mooi, stijlvol kaartje. Leuk, die beschrijving erbij. Die stempel eronder geeft net wat extra's, goed idee! Bedankt voor de inspiratie.