zondag 21 juli 2013

Floating elegant butterfly

Stampin up!: cardstock: whisper white, summer starfruit; inkt: summer starfruit; stempels: blooming marvelous, mixed bunch; accessoires: elegent butterfly punch, petit butterfly punch, buttons embosslit, white bakerstwine, festive piercing pack, basic rhinestones
Idee: stampin pretty

Pons de grote vlinder uit een cardfront die iets kleiner is dan de cardbase. Gebruik de piercing pack om een elegant randje gaatjes rond de vlinder te prikken. Stempel op een stukje summer starfruit de oosterse bloem uit de mixed bunch set en plak die op de cardbase zodat deze net door de grote vlinder te zien is. Stempel met summer starfruit Oh happy day op de cardfront. En plak het geheel op de cardbase met dimensionals. Plak nog een basic rhinestone in het midden van de vlinder. En zo zou de kaart ook al klaar kunnen zijn.
Ik heb nog twee kleine vlinders geponsd met de petit butterfly punch en een dubbele banner gemaakt met summer starfruit en whisper white. Met de buttons embosslit heb ik uit summer starfruit nog een knoopje gemaakt en deze even over de summer starfruit inkpad gehaald, zodat de hoge delen gëïnkt werden. Een stukje bakerstwine maakt het knoopje af.

1 opmerking:

Miriam Cooijmans zei

Wat een geweldig kaartje en die kleuren matchen perfect. Mooi hoor!