zondag 11 augustus 2013

'Bloemenwaterval'-kaart

Stampin up!: cardstock: whisper white, old olive; inkt: melon mambo, calypso coral, crisp cantaloupe; stempels: flower shop;little leaves sizzlet, pansy punch, honeycomb embossing folder
idee: brandyscards.com

Brandy stempelde eerst een strook bloemen en knipte deze daarna met de hand uit om vervolgens geponste bloemen er boven op te plakken. Ik heb het mezelf gemakkelijkgemaakt en alleen geponste bloem gebruikt.
Maak een reguliere kaart, maar snijd de bovenkant korter op 7 cm. Emboss deze bovenkant met de honeycom enbossing folder. Stempel 3 bloemen in calypso coral, 3 in crisp cantaloupe en 2 in melon mambo en pons deze uit. Snijd met de little leaves sizzlet 2 takjes bladeren uit old olive. Plak deze een beetje verdeeld over de rand van de kaart. Plak dan om en om een beetje elkaar overlappend 5 bloemen uitstekend over de rand van de kaart. Bloemen die uiteindelijk buiten de boven- of onderkant van de kaart uitsteken kan je gewoon 'recht' bijknippen. Plak de laatste 3 bloemen met dimensionals op de kaart. Zo krijg je een heel leuk effect.

Geen opmerkingen: