dinsdag 20 augustus 2013

Melon Mambo Butterflies

Stampin up!: cardstock: whisper white, melon mambo; inkt: melon mambo; stempels: beyond plaid (retired) – of gebruik bijvoorbeeld het gingham wheel; accessoires: elegant butterfly pons, bitty butterfly pons, basic pearls

Ik gebruik eigenlijk heel weinig DSP, maar stempel liever een achtergrond. In plaats van mijn gestempelde achtergrond kan je dan ook met gemak een strookje DSP gebruiken.
Stempel een strook met een motief naar keuze met melon mambo (of gebruik dus een strook DSP). Snijd een strookje van ca 5 x 15 cm. Pons met de elegant butterfly in het midden een grote vlinder uit en aan weerskanten een kleine vlinder met de bitty butterfly pons. Plak deze strook met dimensionals over de gestempelde strook.
Pons uit melon mambo een vlinder met de elegant butterfly pons en een met de bitty butterfly pons. Plak deze in het midden met het lijfje op elkaar en buig de vleugels ligt naar boven. Plak deze roze vlinder met een dimensional op de middelste ‘vlindergat’ en buig de vleugels nog iets verder omhoog, zodat je nog net het onderliggende motief kunt zien. Plak op de roze vlinder een grote parel en in de kleine vinders een medium parel.

1 opmerking:

GerJanne zei

Wat een mooie kaartjes weer! Deze vlinderkaart en de bloemenwatervalkaart! Super!
GerJanne