zondag 27 oktober 2013

Storybook friends collage

Stampin up!: cardstock: whisper white, regal rose (retired); inkt: black Staz-On; markers: melon mambo, old olive, calyps coral, baked brown sugar;stempels: storybook friends; accessoires: water brush, melon mambo striped orandy ribbon (retired), waterbrush, clear block, corner rounder punch
idee: Create with Conny and Mary

Snijd uit wisper white een blok van 65 x 125 mm. Snijd deze in de lengte door op 35 mm en in de breedte op 80 mm. Rond twee hoeken af (zie foto). Stempel op de verschillende blokken een dier uit de storybook friends stempelset met Staz-On. Met een beetje creatief inkten heb ik drie keer het woord meegestempeld en een keer alleen het dier.
Kleur de dieren in door met de markers een beetje te kleuren op je clearblok en de kleur dan op te pakken met je waterbrush.
Meet een stuk lint af, iets langer dan de lengte van de kaart. Maak met een tweede stuk een tie-on en knip de kanten schuin af. Plak een strook sticky strip op de kaart, plak hierop het lint en knip het lint op maat van de kaart. Plak de colageblokjes met dimenstional op de kaart. Let een beetje erop dat je gelijke ruimtes open laat.

1 opmerking:

Freubelparadijs zei

Wat een ontzettend lief kaartje! Erg mooi geworden.
Freubelgroet, Petra