zondag 10 november 2013

Regarding Dahlia's blue layered

Stampin up!: cardstock: whisper white; inkt: baja breeze, marina mist; stempels:regarding dahlias, simply sketched; accessoires: marina mist ribbon (retired), water brush
idee: Do Stamping 
Ander: blauw karton

Een variant op mijn kaart van vorige week.
Maak een cardbase met whisper white. Snijd vervolgens een blok van 6 x 9 cm en een van 5 x 7,5 cm. Snijd van gekleurd karton een vierkant van 8,5 x 8,5 cm.
Plak het gekleurde vierkant op het blok van 6 x 9 cm. Strik om beide een lintje. Ik heb het mezelf gemakkelijk gemaakt door de strik als een tie-on te maken. 'Span' hiervoor een stuk lint om beide kaarten en plak dit aan de achterkant vast. Het lint zit dus aan de voorkant volledig los. Hierdoor kun je gemakkelijk een kleiner stuk lint er onder schuiven en dit gewoon vastknopen. Knip de uiteindes schuin weg en voilà je hebt een tie-on.
Stempel op het kleinste stukje de dahlia met baja breeze. Kleur de gearceerde bloemblaadjes in met een beetje marina mist inkt en je waterbrush.  Plak het gestempelde blok links op het gekleurde blok.Plak vervolgens het geheel op de cardbase, waarbij het iets van de kant houdt.
Stempel de wens uit de set simply sketched met marina mist op de cardbase.

Geen opmerkingen: