zondag 3 november 2013

Too Kind birthday wishes

Stampin up!: cardstock: whisper white; inkt: baja breeze, marina mist, old olive; stempels: Too Kind, simply sketched; accessoires: argyle embossing folder, marina mist ribbon (retired)
idee: Do Stamping 

De layout van jet kaart idee vond ik heel mooi, maar een wit-op-witte kaart vind ik heel sjiek, dus heb ik beide in deze kaart gecombineerd.
Maak een cardbase met whisper white. Snijd vervolgens een blok van 6 x 9 cm, een van 8,5 x 8,5 cm en een van 5 x 7,5 cm.
Emboss het vierkant met de argyle embossing folder. Plak deze op het blok van 6 x 9 cm. Strik om beide een lintje. Ik heb het mezelf gemakkelijk gemaakt door de strik als een tie-on te maken. 'Span' hiervoor een stuk lint om beide kaarten en plak dit aan de achterkant vast. Het lint zit dus aan de voorkant volledig los. Hierdoor kun je gemakkelijk een kleiner stuk lint er onder schuiven en dit gewoon vastknopen. Knip de uiteindes schuin weg en voilà je hebt een tie-on.
Stempel op het kleinste stukje de bloemen van de set too kind, de ondergrond in de lichtste kleur (hier baja breeze) en de details in de donkerder kleur (marina mist). Stempel de wens uit de set simply sketched met marina mist. Plak dit gestempelde blok links op het argyle blok.
Plak vervolgens het geheel op de cardbase, waarbij het alles aan de rechterkant laat uitlijnen.

Geen opmerkingen: