zondag 10 juli 2016

Hiep hiep hoera Bella & friends (1)

Stampin Up!: cardstock: whisper white, hip hip hooray card kit (r); inkt: memento black; markers: tip top taupe, dapper denim, mossy meadow (r), emerald envy, peekaboo peach, real red, pear pizzaz; stempel: bella & friends; tools&accessoires: hearth and home thinlets, water brush

Vandaag niet een kaart, maar een hele kaartenset. Op de plank was de oude card kit "hip hip hooray" al veel te lang (grotendeels) ongebruikt blijven liggen. Nadat ik voor deze kaart de cardbase had gecombineerd met de nieuwe stempelset "Bella & Friends", ging er een lichtje branden en volgden er snel meer kaarten. Het werd dan ook meer een oefening in het combineren van elementen. De onderdelen van de card kit zijn eenvoudig te vervangen door nog wel gangbare producten.

De stempelset Bella & Friends is mede bedacht door Stampin Up! demonstrator Angie Juda (www.mychicnscratch.com) toen zij als demonstrator de mijlpaal van 1 miljoen dollar aan verkopen had bereikt.Het hondje en de papegaai zijn gebaseerd op haar eigen huisdieren Bella en Skittles.

Geen opmerkingen: