cadeaulabels: signs of santa

Stampin Up!: cardstock: sincerely santa project kit, whisper white; inkt: memento zwart, cherry cobbler, gumbal green(r); stempel: so santa; Stampin Blends: poppy parade, granny apple green, night of navy, daffodil delight, petal pink, ivory, bronze, calypso coral

Stempel en kleur de kerstman. Stempel de tekst op het kleine labeltje. Plak hierachter een paar strokjes zilver cardstock. Plak de sneeuwvlok achter het ronde label. Pons een klein gaatje door de muts van de kerstman en bind daar een belletje doorheen.

 
Extra: blendingtool. Inkt het kantje met de blending tool rood. Stempel en kleur de kerstelfjes op het witte label. Plak hierachter stukjes van het rode kant en twee stukjes rood lint.

 
Extra: memoblaadjes, buffalo check. Stempel en kleur de kerstvrouw. Knip een masker uit een memoblaadje en plak dat op de kerstvrouw. Stempel de buffalo check erover heen. Plak achter de punt van het witte label stukjes van het kantje en onderaan een paar stukjes lint. Pons een nieuw gaatje in het label, omdat het eigenlijke gaatje aan de ronde kant zit.

 
Extra: candy cane season, sprig pons, memoblaadje. Stempel en kleur het kerstelfje en de 'Noordpaal'. pons uit goud cardstock een paar twijgjes en plak deze onder het witte label.Vouw het gouden strookje zigzag tot een banier.

 
Extra: triple banner pons, blending tool. Pons de onderkant van het rode label met de triple banner. Ink een kantje groen met een blending tool. Stempel de tekst op het kleine labeltje. Stempel, kleur en knip het kerstelfje. Plak achter het kerstboompje een stukje groen kant en plak gouden sterren.