vlinders zijn als lichtjes...

Stampin Up!: cardstock: whisper white; inkt: memento zwart; Stempel: Butterfly gala; Stampin Blends: calypso coral, pumpkin pie; poppy parade, granny apple green, old olive; tools&accessoires: butterfly duet pons, stamparatus
retired: bird builder pons
ander: lichtjes-fles (tuincentrum)

Werkwijze:
- pons de vlinders uit een rest stuk cardstock
- plaats deze in de hoek van je stamparatus en positioneer je stempel in het ponsgat.
- stempel nu op een ander stuk cardstock de vlinders, kleur ze in met Stampin Blends en pons ze uit
- Dat de Stampin Blends doordrukken komt nu eigenlijk van pas; de 'mooie kant' van vlindervleugels in eigenlijk altijd de binnenkant; de achterkant is veel minder fel, haast saai.
- Maar je wil toch ook de zwarte lijnvorm op de achterkant, omdat de vlinders symmetrisch zijn, is dat heel gemakkelijk
- keer de geponste vinders om en leg ze terug in het ponsgat van de mal in de stamparatus. Zo kun je op exact dezelfde plek de achterkant van de vlinder stempelen

- Ik heb de vlinders op de metaaldraad van de fles geplakt. Heel simpel door een stukje tear-and-tape op blanco cardstock te plakken en alleen het middendeel van de vlinder te ponsen, dat was precies genoeg om de vlinder mee vast te plakken.
- de fles heb ik verder nog een beetje 'gevuld' met blaadjes. een stukje gewoon whisper white heb ik heel grof met Stampin Blends een beetje groen gekleur, met wat donkerder vlekken. Dit heb ik aan beide kanten gedaan. En vervolgens wat blaadjes uitgeponst met de (retired) bird builder pons.