cadeaulabels: candy cane season

Stampin Up!: cardstock: sincerely santa project kit, whisper white; inkt: gumball green(r), lovely lipstick, balmy blue, granny apple green; stempels: sincerely santa, candy cane season; tools&accessoires: candy cane builder pons

Extra: wattip, granny applegreen marker. Plak kantjes achter het witte label. Inkt de candycane in, maar haal met een wattip de dunne lijntjes weg. Stempel dan. Teken de dunne lijntjes na met de marker.
Stempel de achtergrond op het witte label. Plak kantjes achter het label. Maak met lint een strik en plak deze op de candy cane
Stempel de sneeuwvlokken in balmy blue op het witte label. Knip de gouden strook door midden en plak een beetje schuin aan weerszijden van het witte label. Stempel en pons het strikje in granny apple green en gumball green (r0.
Extra: buffalo check. Stempel de achtergrond met de buffalo check. Pons 2 candycanes. Maak met lint een strikje en bindt daar een belletje om.
Extra: wattip, real red marker. Knip een zilveren strook in drie stukjes en plak achter het witte label. Knip een sneeuwvlok door midden en plak er ook achter. Stempel de candycane in groen, nadat je eerst de dunne streepjes weer met een wattip heb schoongemaakt. Deze zullen waarschijnlijk nog een beetje afgedrukt worden, maar die trek je dan met de rode marker na.