cadeaulabels: Making christmas bright

Stampin Up!: cardstock: sincerely santa project kit, whisper white; inkt: memento zwart, lovely lipstick, gumball green(r); stempels: making everyday bright, making christmas bright; tools&accessoires: light bulb builder pons

Extra: blueberry bushel. stempel de lampjes in granny apple green, blueberry bushel en lovely lipstick. Pons ze uit. Stempel de draad in memento zwart. Pons de dopjes uit het gouden cardstock. Plak een zigzag van groen lint en 2 stukjes kant achter het witte label.
 
Extra: ready for christmas, randpons(r).Stempel de kerstguirlande uit de set ready for christmas.Stempel en pons de kerstbal. Stempel de tekst in zwart en rood. Plak zigzag rood lint achter het wille label. Pons met een randpons een randje uit het gouden cardstock en plak ook achter het witte label.
 
Extra: balmy blue, granny apple green en poppy parade Stampin Blends. Stempel sneeuwvlokjes en sterretjes met balmy blue. Plak stukjes van het kantje achter het witte label. Stempel twee pinguins rechtstreeks op het witte label. Stempel en pons een derde pinguin uit whisper white en plak op met een dimensional. Maak van lint een strik. Rijg een belletje op bakerstwine en laat deze 'bungelen' achter het strikje.
 
Extra: daffodil delight.Stempel en pons het lampje. Pons het dopje uit goud cardstock. Stempel het lampjessnoer op het groene label. Plak sneeuwvlokken en een paar lussen lint achter het witte label.
 
Extra: Blending tool. Ink de sneeuwvlok met de blending tool gumball green. stempel de krans op het witte label. Stempelen pons het lampje uit whisper white en goud cardstock. Plak hulstblad en de groene sneeuwvlok achter het witte label.