cadeaulabels: So santa

Stampin Up!: cardstock: sincerely santa project kit, whisper white; inkt: memento zwart, cherry cobbler, gumbal green(r); stempel: so santa; Stampin Blends: poppy parade, granny apple green, night of navy, daffodil delight, petal pink, ivory, bronze, calypso coral

Extra: blending tool. Inkt een kantje met gumball green. Knip een gouden strook door midden en plak achter het witte label. Plak hier weer een kwart van het groene kantje achter. Plak een groene strik boven het witte label.
Extra: buffalo check. Stempel met memento zwart de buffalocheck op het groene label. Stempel en kleur de kerstman en knip vervolgens uit. Plak deze op een heel kantje en plak op het groene label. Stempel de tekst op een strook wisper white, vouw de uiteinden zigzag voor de banner
Stempel en kleur de kerstman op het witte label. Plak aan een punt wat van het kantje en aan de andere kant twee lusjes lint. Plak nog een hulstbllad erop. Omdat dit label eigenlijk het gaatje aan de ronde kant heeft, pons je een nieuw gaatje in de punt van het label.
Extra: sprig pons. Pons uit het gouden kaartje een paar takjes met de sprig pons. Stempel en kleur de kerstman en plak op het groene label. Plak de gouden takjes erboven. Maak een rood strikje en bindt daar een belletje onder. De tekst is op een strookje whisper wite geplak, met een klein strookje goud erachter.
Stempel en kleur de kerstman. Plak een stukje kant achter het witte label en plak er zigzag een stuk rood lint achter.