dinsdag 23 oktober 2012

Calypso Coral Owl occasions

Sizzix: flip-it-circle-die, circle framelit
Stampin up: cardstock: Calypso Coral, whisper white; stempel: owl occasions, summer silhouettes ; inkt: calypsy coral, pool party, raspberry ripple, gumball green; marker: wisteria wonder, pool party, melon mambo, more mustard, bermuda bay; accesoires: perfect polkadots folder, calypso coralruffled ribbon, basic jewels pearls, owl builder punch

4 opmerkingen:

Yolanda zei

Hoi Richard. Ben door Miranda getipt. Wat leuk! Een man die van kaarten maken houdt. Waarom ook niet toch. Je maakt mooie kaarten, ben gelijk je volger geworden hihi. Groetjes Yolanda

Marlieke zei

Eh....schreef je een paar dagen terug op het blog van Stampin Utopia niet dat een blog er (voorlopig) nog niet in zit? ;-) Tof om te zien dat je nu toch een blog hebt. Dit kaartje is ook weer erg mooi! Ik ga me ook als volger aanmelden van je blog.

Miranda zei

Ik vond jouw flip-it kaart zo leuk. Dat ik op zoek ging naar een variant met een die van Stampin' Up! Die variant kun je nu zien op mijn blog met tutorial! Ik heb je genoemd en verlinkt.

Rwf Designs zei

Ik had jouw manier al eerder geprobeerd. Maar vaak klopte en/of paste het net niet. Dus toen ik de flip-it die zag was ik verkocht. Maar je bent natuurlijk wel beperkt in de vormen. Door framelits te gebruiken, en je platen te verschuiven heb je wel veel meer mogelijkheden.