zondag 5 mei 2013

Thanks a Ton

Stampin up: cardstock: whisper white, Sycamore street DSP; inkt: pool party, island indigo; stempels:Oh Whale, vintage verses (binnenkant kaart); accessoires: cloudy day embossing folder, basic rhinestones, happy whale clearlit, scallop trim border punch

Ink de golfstempel met pool party en stempel zonder opnieuw te stempelen de golven 3 keer onder elkaar, zo krijg je een mooi kleurverloop.
Je hoeft niet altijd de gestempelde walvis van Oh Whale te gebruiken; met de happy whale clearlit kan je ook de walvis uit DSP stansen. En omdat het Stampin Up! DSP tweezijdig bedrukt is kan je de walvis ook beide kanten op laten zwemmen.
Emboss alleen de lucht met de cloudy day embossing folder. Dat klinkt moeilijker dan het is, je stopt het papier gewoon maar voor de helft in de embossing folder.
Geef een klein kleuraccent door een stukje pool party cardstock te ponsen met een border pons en plak dit onder je gestempelde kaartje.
Geef de walvis nog een beetje bling door als oogje een rhinestone te plakken.

4 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Ik vind ze geweldig.

Marlieke zei

Wat zijn ze leuk!

Seid kreativ mit Tanj zei

Heel leuk idee. Groetjes Tanja

Miriam Cooijmans zei

Wat een leuke kaartjes zijn dat geworden!! Ben ook gelijk volger geworden van jouw blog :) ik ben net als jij ook gek op Stampin Up. Neem eens een kijkje op mijn blog http://miriamcooijmans.blogspot.nl/. Misschien vind je het leuk om ook volger van mij te worden? Zo houden we elkaar op de hoogte :) wie weet tot snel?!
Groetjes Miriam