zondag 9 juni 2013

Swimming Whale


Stampin up!: cardstock: whisper white, pool party, islamd indigo, lucly limeade (retired); inkt: staz on; stempels: moving forward (retired); accessoires: word window punch, happy whale clearlit, cupcake builder punch, itty bitty banners framelits, large scallop edgelit, googlie eye (retired), cloudy day embossing folder, 1"circle punch, dimensionals
idee: dostamping with dawn

De walvis op deze kaart kan 'echt zwemmen'. Snijd van de poolparty een cardfront van 95 x 138 mm en emboss deze met de embossingfolder. Doe de cardfront in de word window punch totdat deze niet meer verder kan en pons. Herhaal dit naar links en rechts totdat de rand van de pons de rand van het karton 'raakt'. Je hem nu een brede gleuf gemaakt.
Diecut de walvis. Pons een cirkel en leg deze achter de gleuf, plak er (in de gleuf) een dimensional op en plak hierop de walvis. Zorg ervoor dat de walvis nog steeds kan schuiven.
Gebruik de 'negatieve' kant van de scallop edglit om golven te maken en plak deze met dimensionals op de cardfront.
Het 'toefje' van de cupcake pons kan ook heel goed fungeren als wolken. Verdeel deze over de lucht. Stempel alleen de woorden 'happy birthday' van moving forward op island indigo en diecut deze met de banner framelit en plak'achter de wolken. Een googlie eye maakt de walvis af.
Plak het geheel met dimensionals op de cardbase, maar zorg ervoor dat de geponste cirkel waar de walvis op zit vrij kan blijven bewegen.

2 opmerkingen:

Miriam Cooijmans zei

Wat een gaaf kaartje! Erg leuk ook dat de walvis kan bewegen, maakt het kaartje net iets specialer. Leuk hoor!

Miranda Mols zei

Schitterend. Staat op mijn to do lijst!